Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: csak semmi dopping!

Kütyük

T-Mobile: csak semmi dopping!

A T-Mobile a fair play elkötelezett híve.

A T-Mobile, mint a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú főtámogatója erős erkölcsi aggályait fejezi ki a MOB illetékes testületének azon döntése kapcsán, melynek eredményeként az athéni súlyos doppingvétsége miatt két évre eltiltott Fazekas Róbert a pekingi olimpiai játékokra utazó magyar küldöttség tagja lett.

A Magyar Olimpiai Csapatot – elődeivel együtt – immár másfél évtizede támogató T-Mobile szerint Fazekas Róbert nem méltó arra, hogy a nemzeti színeket képviselje, mert vétsége és annak súlya nem csupán olimpiai aranyérmének elvesztéséhez vezetett, hanem a magyar sport, közvetve pedig az egész ország tekintélyét csorbította. A T-Mobile véleménye szerint sportolóként nem állítható példaképként a sportszerető közönség és az ifjúság elé. A nehezen helyreállítható erkölcsi károkat nem feledtetheti, legfeljebb csak enyhítheti, hogy Fazekas letöltötte eltiltásának éveit, és az utolsó lehetőséget kihasználva teljesítette az olimpiai kiküldetési szintet.

A T-Mobile közleményéből kiderül, hogy a mobil szolgáltató bízik abban, hogy a pekingi olimpiára kizárólag olyan magyar sportolók utaznak el, akiknek tiszta a lelkiismerete és akik tiszteletben tartják az Olimpiai Chartában foglaltakat, valamint a fair play írott és íratlan szabályait. Az operátor múlt heti olimpiai sajtótájékoztatóján egyébként Winkler János, a T-Mobile hazai vezetője kijelentette, hogy a T-Mobile egészen addig marad támogatója az olimpiai csapatnak, amíg annak akár egyetlen tagjáról is kiderül, hogy doppingszereket használ. A T-Mobile a rendezvényen minden sportolónak egy-egy pendrive-ot ajándékozott, melyekre rámásolták az aktuális doppingszabályzatot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés