Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone 3G – augusztustól további 20 országban!

Kütyük

iPhone 3G – augusztustól további 20 országban!

Az Apple új mobiltelefonja tovább folytatja világhódító útját.

Az Apple munkatársai bejelentették, hogy a rövid idő alatt óriási sikereket elért iPhone 3G augusztus 22-én, pénteken húsz újabb országban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Az sajnos nem derült ki, hogy pontosan mely országokról van szó, így egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy augusztus végén a magyar T-Mobile is felveszi majd a kínálatába a telefont. (Az Apple weboldalán az iPhone 3G Coming Soon szekcióban jelenleg ötven ország van feltüntetve).

Emlékezetes, hogy az Apple június közepén jelentette be a második generációs iPhone-t, mely július 11-én huszonegy országban debütált, majd pedig ezt követően július 17-én huszonkettedikként Franciaország is csatlakozott az iPhone 3G-t forgalmazó országok közé. A készülék sikeréről sok mindent elárul, hogy a forgalmazás megkezdését követő első három napban világszerte több mint 1 millió darabot adtak el belőle.

Az Apple-nek egyébként jelentősen növelnie kell az iPhone 3G gyártókapacitását, hiszen Európában már az összes ilyen telefont eladták, az Egyesült Államokban pedig csak körülbelül minden tizedik kereskedésben kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés