Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG Mobile: kezdődhet a borozgatás!

Kütyük

LG Mobile: kezdődhet a borozgatás!

Már kapható az LG legújabb, fashion kategóriás mobiltelefonja.

Az LG Dél-Koreában tavaly májusban mutatta be első boros, vagyis Wine Phone fantázianevű készülékét, a CDMA szabványú SV300-as modellt. Aztán eltelt pár hónap, és idén tavasszal bemutatkozott a telefon európai kiadása, a GSM modulos LG KF300. Ezzel kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy a napokban Európa-szerte megkezdődött a készülék kereskedelmi forgalmazása.

A divatos szétnyitható kialakítást kapott, fekete és pink változatokban készülő LG KF300 csukott állapotban 98,8 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 16,2 milliméter vastag, vagyis csak nagy jóindulattal nevezhető ultra-vékonynak (Motorola RAZR V3: 13,9 milliméter).

A 93 gramm tömegű újdonság külsején egy 160×120 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, TFT technológiájú kijelző (1,3 col) teljesít szolgálatot, mely a készülék inaktív állapotában teljesen láthatatlan a tükröződő, üvegszerű borítás alatt. A belül elhelyezett, 2,2 colos képátlójú fő display ugyancsak 262 ezer színt képes megjeleníteni, ellenben felbontása már 320×240 pixel (QVGA).

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) és GPRS/EDGE kompatibilis LG KF300 kapcsán említést érdemel továbbá a 2 megapixeles (CMOS) kamera, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 10 MB-os belső memória, a fejlett MP3/AAC/WMA zenelejátszó, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), illetve a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás. Az energiaellátásról egy 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés