Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hotspot lesz a mobiltelefonból

Kütyük

Hotspot lesz a mobiltelefonból

Ez az alkalmazás egy újabb érdekes funkcióval vértezi fel készülékünket.

Amennyiben Wi-Fi kompatibilis mobiltelefonnal rendelkezünk, nem feltétlenül kell drága HSDPA/UMTS adatátvitelt választanunk, hiszen egy kis szerencsével találunk a közelünkben egy ingyenes WLAN hotspotot. Egy apró alkalmazásnak köszönhetően a mobilunk azonban nem csak csatlakozni tud egy hotspotra, hanem akár saját maga is hotspottá válhat.

A Joikusoft bejelentette, hogy a közelmúltban debütált JoikuSpot Light 2.0 után most kiadta az alkalmazás Premium változatát. Ez az elsősorban üzleti felhasználóknak szánt új verzió immár VPN kompatibilis, azonban a Light kiadástól eltérően nem ingyenes, hanem egész pontosan 15 eurót (3.500 forint) kóstál. Az alkalmazás révén az S60-as Nokia smartphone-unk képes megosztani 3G adatkapcsolatát más készülékekkel, így például mobiltelefonokkal, laptopokkal, vagy egy Apple iPod Touch zenelejátszóval.

Egyszerre több berendezés is csatlakozhat a mobiltelefonos hotspothoz és a fejlesztők szerint az alkalmazás használata abszolút biztonságos. Megjegyzendő, hogy a JoikuSpot-nak létezik Windows Mobile-ra fejlesztett változata is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés