Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: zene minden mennyiségben

Kütyük

Nokia: zene minden mennyiségben

Már a Warner Music tartalmak is elérhetőek a Nokia Music Store-okon keresztül.

A Nokia bejelentette, hogy a Warner Music Group világszerte elérhetővé fogja tenni a legújabb sztárokból és legendás művészekből álló gyűjteményét a Nokia Music Store-okon csakúgy, mint a Comes With Musicon keresztül, amely egy forradalmian új módja annak, hogy az emberek megtalálják és élvezzék a Nokia által kizárólagosan kínált zenéket.

˝A Warner Music Group úttörő szerepet játszik az új, digitális zenére épülő üzleti modellek kifejlesztésében, és igen nagy öröm számunkra, hogy támogatják mind a Nokia Music Store-t, mind a Comes With Music szolgáltatást˝ – mondta Tero Ojanperä, ügyvezető igazgatóhelyettes és a Nokia szórakoztatás és közösségek üzletágának vezetője. ˝A Comes With Music lehetővé teszi az embereknek, hogy nagyszerű tartalmakhoz férjenek hozzá, a művészeknek nagyobb találkozási felületet biztosít az új és meglévő rajongóikkal, valamint új bevételi forrást hoz létre minden részvényes számára˝.

˝A Nokia Comes With Music szolgáltatása jelentős előrelépés lesz a digitális zene fejlődésében. Ez az első világszintű kezdeményezés, amely alapvetően összehangolja a zenekiadók és telekommunikációs cégek érdekeit˝ – mondta Edgar Bronfman Jr., a Warner Music Group elnök-vezérigazgatója. ˝Ezen az innovatív szolgáltatáson és üzleti modellen keresztül minden fél egyformán ösztönzést kap, hogy megalkossa a legjobb és legátfogóbb zenekínálatot, amely csillapíthatja a fogyasztók folyamatosan növekvő étvágyát a zenére és a zenét lejátszó készülékekre˝.

A Comes With Music várhatóan 2008 második felében indul egy sor Nokia készüléken a kijelölt területeken. Egyetlen vásárlással a fogyasztók egy éven keresztül lehetőséget kapnak kedvenc zenéik kereséséhez és letöltéséhez, és a kiválasztott zenéket saját, állandó könyvtárukban tárolhatják.

A Warner Music Group tartalmak szintén elérhetőek lesznek a Nokia Music Store-on keresztül. A Nokia Music Store, melyben több millió zeneszám található a legjelentősebb előadóktól és a független kiadóktól, lehetővé teszi az emberek számára, hogy közvetlenül Nokia készülékükön vagy személyi számítógépükön élvezhessék a zenét. A letöltés és a streaming szolgáltatások lenyűgöző kombinációjával a Nokia Music Store lehetővé teszi a rajongók számára, hogy hozzáférjenek a kívánt zenékhez – olyan módon, ahogyan szeretnék.

A fogyasztók új zenéket kereshetnek, kaphatnak ajánlásokat vagy rákereshetnek kedvenc művészükre, dalukra vagy albumukra – és mindezt a tenyerükben tartott készülékkel. A dalokat hozzá lehet adni egy kívánságlistához, hogy majd később vásároljuk meg, vagy vásárolhatunk azonnal és letölthetjük közvetlenül a mobilunkra. A megvásárolt dalok áttölthetőek személyi számítógépről azzal kompatibilis Nokia készülékre, vagy akár a Nokiáról a PC-re, függetlenül attól, hogy melyik készülékkel vásárolták őket.

A Nokia Music Store jelenleg Ausztráliában, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Szingapúrban, Svédországban és az Egyesült Királyságban érhető el és további országokban is terjeszkedik.

A Nokia Comes With Music segítségével a Nokia készülékek vásárlói egy évig korlátlanul hozzáférhetnek egy sor kiemelkedő előadó zenéihez, legyen szó a ma, a tegnap, vagy a jövő sztárjairól. Az év elteltével a vásárlók az összes dalt megtarthatják, és nem kell attól tartaniuk, hogy az előfizetés lejártával a dalok is eltűnnek. A Universal Music Group, a Sony BMG és a Warner Music Group csatlakozott a programhoz, és a Nokia számos egyéb nemzetközi lemezkiadóval is folytat tárgyalásokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés