Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két SIM kártyát eszik az új Motorola mobil

Kütyük

Két SIM kártyát eszik az új Motorola mobil

Megérkezett a MING A1600 testvérmodellje.

A MING A1600 és az ugyancsak vadonatúj MING A1800 között külsőre nem sok különbség fedezhető fel, az azonban mindenképpen lényeges eltérés, hogy az A1800-as modell nagykapacitású lítium-ion akkumulátora alá immár nem egy, hanem két SIM kártyát lehet behelyezni.

A Linux szoftveres A1800 egyébként egy igazi világjáró készülék, hiszen nem csak GSM (850/900/1800/1900 MHz), hanem CDMA hálózatokban is minden további nélkül használható, azonban komoly negatívum, hogy a telefonból nem csak a HSDPA és az UMTS, hanem még az EDGE is hiányzik. Magyarul marad a jó öreg GPRS…

A Motorola A1800 kapcsán említést érdemel még a LED-vakus és autofókuszos, 3,2 megapixeles felbontású kamera, a 2,4 colos képátlójú, QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú érintőkijelző, az integrált GPS-vevő, a microSD bővíthetőség (maximum 4 GB), a sztereó FM rádió, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás. A Wi-Fi-t sajnos nélkülöző telefont egyébként Kínában fejlesztették és Tajvanon gyártják. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés