Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nike: fotózz magadnak új cipőt a mobiloddal!

Kütyük

Nike: fotózz magadnak új cipőt a mobiloddal!

A Nike lábbelik megjelenése mostantól maximálisan személyre szabható.

A Nike bejelentette, hogy elindította PhotoiD nevezetű új szolgáltatását, melynek segítségével lényegében olyan külsejű cipőt vásárolhatunk magunknak, amilyet csak szeretnénk.

A Nike PhotoiD szolgáltatás működése rendkívül egyszerű. Jártunkban keltünkben a mobiltelefonunkba szerelt kamerával egyszerűen le kell fotóznunk a szemünk elé kerülő, nekünk tetsző motívumokat (grafiti, zászló, ruhadarab), az így elkészült fényképet pedig MMS-ben el kell küldeni egy előre meghatározott telefonszámra. A Nike ezt követően azonnal akcióba lép, és a fotónk meghatározó alapszínei alapján elkészít számunkra egy teljesen egyedi, magasszárú Nike Dunk sportcipőt.

˝A Nike PhotoiD teljesen újszerű kapcsolatot teremt a brand és a vásárlók között˝ – nyilatkozta a témával kapcsolatban Paolo Tubito, a Nokia Europe egyik vezető munkatársa, aki elmondta, hogy a Nike-nak már eddig is volt online cipő konfigurátor szolgáltatása, a mobil szektor felé pedig most ez az első nyitása. A PhotoiD első körben kilenc európai országban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Finnországban, Franciaországban, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban és Svédországban érhető el, de idővel talán hazánkba is eljut majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés