Connect with us

technokrata

Leleplezés: Motorola ZN200 – új csúszkamobil

Kütyük

Leleplezés: Motorola ZN200 – új csúszkamobil

Miközben már szinte mindenki a Motorola ZN5 hivatalos bejelentésére vár, hirtelen felbukkant a mindeddig ismeretlen Motorola ZN200.

Minden jel arra mutat, hogy a szebb napokat is látott amerikai mobilcég nem egy, hanem egy egész sor ZN készülék bejelentésére készül. A csúcsmodell az 5 megapixeles, candybar formájú ZN5 lesz, melynek érkezik majd az egyelőre ismeretlen típusjelzésű slider testvérmodellje, az alábbi felvételeken pedig egy alsóbb kategóriás készülék, a ZN200 vehető szemügyre.

A Motorola ZN200 típusjelzésében a kettes szám arra utal, hogy a hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) képérzékelő kapott helyet. Negatívum, hogy a frontlencse abszolút védtelen a karcolódások ellen, illetve, hogy vakut sem helyeztek el mellette. A kamera kapcsán említést érdemel még a nyolcszoros nagyításra képes digitális zoom, illetve az egyelőre ismeretlen felbontású videófelvevő.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a miniUSB csatlakozó aljzatról, a sajnos nem 3,5, hanem 2,5 milliméteres audió csatiról, a sztereó FM rádióról, a microSD bővíthetőségről (maximum 2 GB) és az elmaradhatatlan Bluetooth 2.0 kontrollerről. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu