Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb szuper-olcsó mobilok érkeznek

Kütyük

Újabb szuper-olcsó mobilok érkeznek

India is gőzerővel nyomul a low-end kategóriás telefonok szegmensében.

Indiai lapértesülések szerint az ország hamarosan két új mobilgyártót fog felvonultatni. Az egyik új indiai mobilgyártó az Orpat lesz, mely vállalat két új, GSM szabványú mobil készülékkel kíván berobbani a piacra. Ezeket az NXP Semiconductors-féle mikrochipekkel szerelt mobilokat töb mint 50 ezer kereskedőnél lehet majd kapni, és amennyiben minden jól megy, akkor idén már több mint 2 millió darabot fognak eladni belőlük.

A másik új mobilgyártó a kalkuttai székhelyű és az eddigiekben elsősorban számítógépek és motorkerékpárok gyártásával foglalkozó Xenitis Group. A cégcsoport Xenitis Telecommunications névre keresztelt leányvállalata 499 indiai rúpiába, vagyis átszámítva mintegy 1.800 forintba kerülő mobiltelefonokkal kívánja sokkolni a piacot. A cég állítólag már 160 ezer készülékre szóló megrendelést kapott a partnereitől.

Ahogy arról már beszámoltunk, egy amerikai gyártó, a Hop-on nemrégiben egy alig 10 dolláros (1.500 forint), eldobhatónak titulált új mobillal jelentkezett. Ebben az ˝Anti-iPhone˝-ban nem hogy kamera, de még kijelző sincs.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés