Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb: Mio Moov 380 – GPS navigáció SIM kártyával

Kütyük

A legfrissebb: Mio Moov 380 – GPS navigáció SIM kártyával

A Mio bemutatta legújabb navigációs készülékét.

A tajvani székhelyű gyártó a tajpeji Computex szakkiállítást használta fel arra, hogy hivatalosan is lerántsa a leplet vadonatúj felsőkategóriás navigátoráról. A keresztségben Mio Moov 380 nevet kapott készülék a közelmúltban debütált Mio modellekhez hasonlóan letisztult vonalvezetést és minimalista designt kapott.

A 4,3 colos képátlójú, widescreen TFT érintőkijelzőt kapott masina legfontosabb újdonsága nem más, minthogy SIM kártyát is képes magába fogadni. Ennek, illetve a SIM kártya és a mobil szolgáltató által biztosított GPRS adatátviteli kapcsolatnak köszönhetően a készülék nem csak a memóriájában tárolt adatok között, hanem akár a világhálón is képes keresgélni például szállodai információkat, vagy éppen közlekedési híreket. Előzetes információink szerint a Bluetooth kompatibilis berendezés akár hagyományos mobiltelefonként is használható, vagyis hívásokat fogadhatunk és kezdeményezhetünk a segítségével.

A Mio Moov 380 (Explora) részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi – amint sikerül megtudni valami újdonságot, mindenképpen vissza fogunk még térni a témára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés