Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigantikus kijelző az új Sharp mobiltelefonban

Kütyük

Gigantikus kijelző az új Sharp mobiltelefonban

A Sharp ezúttal ismét odatette magát…

A japán gyártó legújabb, otthoni piacra szánt újdonsága, az Aquos SH906iTV abszolút felső kategóriás belső kijelzőt kapott. Az általunk már bemutatott, hasonlóképp a japán piacra szánt Sony Ericsson SO906i-be szerelt 3 colos kijelző sem volt éppen piskóta, azonban a Sharp új telefonjában még ennél is nagyobb a belső display.

A TFT technológiájú kijelző nem kevesebb mint 3,3 colos képátlóval rendelkezik – összehasonlításképp, a PDA-k általában 3,5 colos kijelzővel vannak felvértezve (továbbá iPhone: 3,5 col, 480×320 pixel). Talán már mondanom sem kell, hogy a gigantikus panelnek felbontás és színmélység tekintetében sincs szégyenkezni valója, hiszen egyrészt 854×480 képpont, másrészt pedig 16 millió színárnyalat büszke birtokosa. Az elsősorban idő- és hívófél kijelzésre szánt külső OLED kijelző 0,8 colos képátlón 96×39 képpontot vonultat fel.

Ha fotózásra támad kedvünk, jó szolgálatot tehet a 3,2 megapixeles CMOS szenzorra épülő fő kamera, a 0,1 megapixeles kiegészítő kamera pedig videóhívásokhoz lett kitalálva. A fekete, ezüst és rózsaszín variánsokban készülő, 115x51x19,5 milliméter méretű Aquos SH906iTV belső memóriája microSDHC kártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a 3G/GSM támogatás, az integrált GPS-vevő, a digitális TV-vevő és a virtuális 5.1-es hangzást biztosító Dolby Mobile technológia mellett sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés