Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Windows-t kapott a mobiltelefonok császára

Kütyük

Új Windows-t kapott a mobiltelefonok császára

A HTC ezúttal egy szoftverfrissítéssel lepte meg a felhasználókat.

Egy ideje már tudni lehetett, hogy a tajvani gyártó a TyTN II tulajdonosok számára elérhetővé kívánja tenni a nemrégiben debütált új mobil Windows-t. Most elérkezett az idő: a HTC TyTN II-re immár hivatalos formában is feltelepíthető a Windows Mobile 6.1, mely többek közt jobb videó teljesítményt, gyorsabb működést és kisebb fogyasztást ígér.

HTC TyTN II (Kaiser)
A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú, alaphelyzetben Windows Mobile 6-ot futtató HTC TyTN II-ben nem csak GPRS és EDGE támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is van, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő (VGA) kamera sem hiányzik a telefonból. A ˝Kaiser˝ HSDPA fronton maximum 3,6 Mbit/s-os sebességet képes elérni, legmagasabb feltöltési sebessége pedig 384 Kbit/s.

A vezeték nélküli vonalon említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor (Qualcomm SMS 7200) biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC TyTN II TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező HTC újdonság teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel.

Szólnunk kell továbbá a a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, a 3 megapixeles CMOS kameráról, a TouchFLO technológiáról, az integrált GPS-vevőről, valamint az 1.350 mAh kapacitású akkumulátorról. A HTC 112x59x19 milliméter méretű készüléke 190 gramm tömegű (akkumulátorral együtt).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés