Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutató: 2008-as Mio GPS újdonságok hazánkban

Kütyük

Bemutató: 2008-as Mio GPS újdonságok hazánkban

A Mio Moov sorozat Magyarországra érkezett – termékbemutató sajtótájékoztatón jártunk.

Az új Mio Moov készülékek hazai debütálása kapcsán még a vállalat első embere is hazánkba látogatott. ˝A felhasználók visszajelzései és saját tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy az egyszerűségre koncentrálunk. Ezért fejlesztettük ki az új Miomap 2008-at, mely olyan kulcsfunkciókkal bír, melyek segítségével bárki könnyen eltalálhat úticéljához˝ – mondta Samuel Wang, a Mio Technology ügyvezető igazgatója.

Emlékezetes, hogy a Mio márciusban jelentette be, hogy a jövőben már nem iGO, hanem egy Navman alapokon nyugvó új szoftverrel vértezi fel új GPS készülékeit. A cég mostani sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Mio Kelet-Európában 40 százalékos, Magyarországon pedig nem kevesebb mint 55 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik. A Mio júniusban új TV reklámkampányt indít hazánkban, az ezt követő két hónapban pedig indul az úgynevezett ˝Discovery campaign˝.

A kiváló minőségű európai és a 100 százalékos magyar lefedettség mellett a Miomap 2008 számos egyedi szolgáltatást nyújt a felhasználóknak. Az új ˝local search˝ lehetőséggel a felhasználók nemcsak az eredetileg ˝betáplált˝ POI-ok közül választhatnak (például éttermek, bankok, nevezetességek), hanem akár korlátlanul le is tölthetik ezeket az Internetről – ami ráadásul így mindig a legfrissebb adatokat kínálja. Így a pontos cím ismerete nélkül elnavigálhatunk szinte bárhova. Az új, egyedi ˝fonetikus billentyűzet˝ segítségével az eszközök képesek felismerni a félregépelt város vagy utcaneveket is. Sőt, a különböző nyelveken különböző módon írt, vagy kiejtett városokat is meg lehet találni (például Varsó/Warsava).

Az új Mio Moov sorozatban nemcsak városok, városközpontok, kereszteződések, irányítószámok, vagy koordináták alapján lehet keresni, hanem a NavPix szolgáltatással az internetről (például a Flickr-ről) letöltött képek segítségével is navigálhatunk. Elég csak rákattintani például a Lánchíd képére, és a pontos helyszín ismerete nélkül is könnyen odatalálhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés