Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia E71 holnap?

Kütyük

Nokia E71 holnap?

Talán már nem kell sokat várnunk az új üzleti Nokiára.

Először az év elején számoltunk be arról, hogy hamarosan jön a Nokia E61i utódja. A jelenleg Liam fejlesztési kódnevet viselő telefon a kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Nokia E71 néven fog debütálni. A készüléket a korábbi pletykák szerint már áprilisban be kellett volna jelenteni, erre azonban mind a mai napig nem került sor. A legfrissebb, európai nagykereskedői információkra épülő híradások most arról szólnak, hogy a Nokia E71 hivatalos bejelentésére május 8-án, vagyis holnap kerül sor – kíváncsian várjuk a fejleményeket!

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható, segítségével pedig maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség érhető el. A készülékből ezenkívül természetesen a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi vezérlő sem hiányzik, és akkor a beépített GPS-vevőről még nem is beszéltünk.

A Nokia E71 egyébként jelentősen kisebb, mint elődje volt. A 120 gramm tömegű újdonság egész konkrétan 112 milliméter hosszú, 57 milliméter széles és 10 milliméter vastag. A QWERTY billentyűzetes telefon kapcsán szólnunk kell még a 2,4 colos képátlójú QVGA (320×240 pixel) kijelzőről, a 3,2 megapixeles felbontású, autofókuszos hátsó kameráról, a videóhívásokhoz szánt előlapi kameráról, illetve a microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető memóriáról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés