Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO 8: máris javítottak a 3D GPS navin – lehet frissíteni!

Kütyük

iGO 8: máris javítottak a 3D GPS navin – lehet frissíteni!

Alighogy megjelent az új iGO 8 a piacon, a fejlesztők máris hozzányúltak egy picit.

Immár lassan három hete, a hazai sajtóbejelentés óta használom nagy megelégedéssel a Nav N Go legfrissebb navigációs alkalmazását, a kereskedelmi forgalomban hivatalosan április 28-án, mintegy 40 ezer forintos áron megjelent iGO 8-at. Gondoltam gyorsan lecsekkolom, hogy esetleg elérhető-e már hozzá némi frissítés, és lám, rá is leltem néhány újdonságra.

Az iGO 8-at tartalmazó, 2 GB-os kapacitású memóriakártyát egy laza mozdulattal kivettem a PDA-ból és behelyeztem a kártyaolvasóba. A Content Manager indítását követően feltűnt egy kis üzenet, hogy bizony megjelent az alkalmazás új verziója, így gyorsan frissítettem is: a korábbi 1.2.657.0 verziójú szoftver átadta a helyét az 1.3.800.0 verziónak.

Ezt követően egy komplett biztonsági mentést készítettem a memóriakártya tartalmáról a számítógépem merevlemezére, vagyis közel 1,7 GB adatról és mintegy 280 file-ról.

A Content Manager jelezte, hogy elérhető az iGO 8-hoz egy 31 MB-os alkalmazás frissítés, melynek letöltését követően a PC-n, ezután pedig a PDA-n is végbement a frissítési procedúra. Érdekesség, hogy az iGO 8 verziószáma maradt a régi (8.0.0.31442), a változások mibenléte pedig egyelőre nem ismeretes, de talán a hétköznapi használat közben minden apró részletre fény fog derülni. (Ahogy arról már beszámoltunk, a Nav N Go a harmadik negyedévben adja majd ki az iGO 8 első frissített térképeit.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés