Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS olvasáshoz csak meg kell rázni a mobilt

Kütyük

SMS olvasáshoz csak meg kell rázni a mobilt

Megérkezett a ShakeSMS új verziója.

A mindenképpen ígéretesnek bizonyuló ShakeSMS-ről elsőként január végén, majd pedig március elején írtunk, és most ismét hasonlóképpen cselekszünk, ugyanis elkészült az alkalmazás legújabb, bárki által ingyenesen letölthető változata. A jelenleg 1.02 (Symbian Signed) verziószámot viselő szoftver mérete egyébként mindössze 25 KB.

A ShakeSMS alkalmazást fejlesztő FlipSilent International a telefonunkra beérkező SMS-ek megtekintését szeretné egyszerűbbé és könnyebbé tenni. A fejlesztők szerint az alapprobléma a következő szokott lenni: amikor csipog a telefonunk, hogy új SMS-ünk jött, először ki kell oldani a billentyűzárat, rányomni a beérkezett SMS-re, majd pedig annak elolvastát követően újra le kell zárni a billentyűzetet.

A ShakeSMS révén ez a procedúra jelentősen leegyszerűsödik: az SMS jelzőhang után egyszerűen csak meg kell rázni a telefont a billentyűzár oldásához, az üzenet elolvasása után pedig ugyancsak meg kell rázni a mobilt a billentyűzet letiltásához. Az állítható érzékenységű S60 alkalmazást értelemszerűen olyan okostelefonokra lehet feltelepíteni, melyek beépített mozgásérzékelővel rendelkeznek: ilyen például a Nokia N95, a Nokia N95 8GB és a Nokia N82.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés