Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vasember – érkezik a legújabb spéci LG mobil

Kütyük

Vasember – érkezik a legújabb spéci LG mobil

Íme az LG Shine legújabb, limitált szériás kiadása.

Az LG együttműködési megállapodást kötött a Paramount Pictures filmstúdióval, melynek értelmében a dél-koreai mobilgyártó egy exkluzív Iron Man készüléket fog piacra dobni. A filmvásznakon május 2-án debütáló, ˝A Vasember˝ című hollywoodi mozifilm ihlette LG telefon nem más, mint egy spéci Shine. A készülék érdekessége, hogy hátlapját 18 karátos aranybevonat díszíti, illetve, hogy számos különböző Iron Man háttérkép, csengőhang és videó lelhető fel rajta. A limitált darabszámban készülő telefon pontos ára egyelőre ismeretlen.

A készülék rozsdamentes acélból készült borítással rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból.

A belső memória kapacitása 50 MB, ezenkívül pedig microSD memóriakártyákat is kezel a készülék. A mindössze 13,8 milliméter vastag sliderphone 2,2 colos képátlójú TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés