Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legolcsóbb, kamerás Nokia mobil

Kütyük

A legolcsóbb, kamerás Nokia mobil

A Nokia egy minden korábbinál olcsóbb fotós mobillal rukkolt elő.

A tavaly májusban bejelentett Nokia 1650 utódjának tekinthető Nokia 1680 classic egy mind külcsín, mind belbecs tekintetében abszolút minimalista készülék. A mindenfajta design-beli kicsapongásoktól mentes, hagyományos kialakítású telefon 108 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 15 milliméter vastag, miközben tömege alig 73,7 gramm.

Mivel a kétsávos (GSM 900/1800 MHz) újdonság a low-end kategóriában áll hadrendbe, abszolút bocsánatos dolog, hogy nincs benne UMTS, vagy netán HSDPA. Mindenesetre a GPRS és EDGE adatátvitel adott, ellenben nagy kár, hogy a Bluetooth vezérlő kimaradt a telefonból.

A TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot jelenít meg, felbontása pedig 128×160 pixel. A hátfal felső szekciójába szerelt kamera VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású, és videót is képes rögzíteni. A leendő vásárlók maximum 420 órás készenlétre, illetve 7,5 órás beszélgetési időre számíthatnak, köszönhetően a 700 mAh kapacitású BL-5CA akkumulátornak.

A fekete, szürke, vörös és kék színváltozatokban készülő, MP3 csengőhangokat támogató Nokia 1680 classic a második negyedévben debütál a piacon – a készülék kártyafüggetlen kezdőára 50 euró, vagyis mintegy 13 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés