Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elkészült a Samsung saját iPhone-ja

Kütyük

Elkészült a Samsung saját iPhone-ja

Ez az új Samsung telefon igen komoly hasonlóságot mutat az Apple ˝csodamobiljával˝.

A Samsung SCH-W420 típusjelzésű újdonságnak gyakorlatilag az egész előlapját betölti a nagyméretű, egész konkrétan 3,2 colos képátlóval rendelkező, 16:9 képarányú TFT érintőkijelző. Az LCD alatt csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet – hagyományos billentyűzet hiányában az adatbeviteli feladatok az érintőkijelző és az ujjaink segítségével oldhatók meg.

Az Anycall Haptic technológia erővisszacsatolást biztosít, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha rábökünk egy ikonra, akkor visszajelzésként nem csak egy kis csipogást, hanem egy kis vibra rezgést is kapunk. A készülék huszonkét különböző erővisszajelzésre képes.

A mindössze 12,1 milliméter vastag Samsung SCH-W420 kapcsán említést érdemel még a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép, az integrált digitális TV-vevő, az MP3 lejátszó funkció, az USB 2.0 adatátvitel, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás. A készülék első körben Dél-Koreában jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy mikor készül majd el az SCH-W420 európai változata.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés