Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech: felejtsük el a vezetékeket!

Kütyük

Logitech: felejtsük el a vezetékeket!

A Logitech bemutatta első vezeték nélküli, mikrofonos sztereó fejhallgatóját.

A Logitech ClearChat PC Wireless fejhallgató 2,4 Ghz-es vezeték nélküli adatátvitelt, egyszerű üzembehelyezést és jó hangminőséget kínál. A CeBIT kiállításon a Logitech bemutatta első vezeték nélküli sztereó fejhallgatóját, amit kifejezetten internet-telefonhívásokhoz fejlesztettek ki. A Logitech ClearChat PC Wireless fejhallgató jó minőségű sztereó hangzást és 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitelt kínál, melyek együttesen lehetővé teszik, hogy VoIP telefonhívásaink során ne legyünk helyhez kötve, hanem szabadon mozoghassunk.

A Logitech ClearChat PC Wireless használata közben akár 10 méterre is eltávolodhatunk a számítógéptől. A tartozék USB vevőegység könnyen csatlakoztatható bármilyen PC vagy Mac számítógéphez, szoftvertelepítésre és eszközpárosításra nincs szükség. Hogy egyetlen hívásunk se szakadjon félbe, a ClearChat PC vezeték nélküli fejhallgató 2,4 GHz-es, interferencia-szűrős adatátviteli megoldása még a legzsúfoltabb környezetben (repülőtéren, irodában vagy szállodában) is gondoskodik a folyamatos tiszta hangzásról.

A ClearChat PC Wireless lézerrel hangolt hangsugárzói sztereó hangzást biztosítanak. A telefonbeszélgetéseket megkönnyítendő, a fejhallgatón zajszűrős mikrofon kapott helyet, ami rugalmas karja segítségével továbbá a számunkra legkényelmesebben beállítható. A fejhallgató jobb oldalán hangerőszabályzó és mikrofon-némító gombok kaptak még helyet. További extra, hogy a mikrofon automatikusan elnémul, ha karját felfelé fordítjuk. A mikrofon egyébként halvány vöröses fényben ragyog, mikor le van némítva.

A fejpánt puha bélést, a fülhallgatók pedig plüss párnákat kaptak. A fejhallgató szinkronizálható a legismertebb internetes-telefon alkalmazásokkal, mint például a Skype, a Windows Live, a Yahoo!, a Google Talk vagy az AIM. Az internetes hívásokon túl a ClearChat PC Wireless fejhallgató kiváló hangminőségének köszönhetően tökéletesen megfelel zenehallgatáshoz, filmnézéshez és számítógépes játékokhoz is.

A Logitech ClearChat PC Wireless fejhallgató megjelenése Európában májusra várható. Javasolt fogyasztói ára Európában 99 euró (26 ezer forint) lesz, magyarországi végfelhasználói ára még nem ismert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés