Connect with us

Hirdetés

technokrata

CeBIT 2008: Samsung G400 – 5 megapixel, érintőkijelző, kagylóforma

Kütyük

CeBIT 2008: Samsung G400 – 5 megapixel, érintőkijelző, kagylóforma

A Samsung bemutatta legújabb, Soul sorozatú mobiltelefonját.

Emlékezetes, hogy a dél-koreai gyártó a múlt hónapban Barcelonában megrendezett Mobil Világ Kongresszuson jelentette be első Soul készülékét, melyet a mostani hannoveri CeBIT-en egy újabb Soul modell követett. A keresztségben Samsung G400 nevet kapott, clamshell, vagyis szétnyitható kialakítású újdonság érdekessége, hogy külső és belső kijelzője közel azonos specifikációjú.

A külső és a belső display egyaránt 2,2 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat, és mindkettő QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). Fontos, hogy a külső panel érintésérzékeny, és a rajta megjelenített virtuális gombok lenyomását erővisszahatással (vibra) is képes jelezni a felhasználó számára.

A hátfalba szerelt kamera ˝lelke˝ nem más, mint egy 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontású CMOS szenzor, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az autofókusz, a LED-segédfény, a képstabilizátor, illetve a WDR (Wide Dynamic Range) funkció mellett sem. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), 102,8×51,5×15,2 milliméter méretű Samsung G400-zal nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem akár HSDPA hálózatokban is netezhetünk, ráadásul nem is ˝csak˝ 3,6, hanem akár 7,2 Mbit/s-os sebességgel. A belső memória jó szokás szerint microSD memóriakártyákkal bővíthető.

A Bluetooth 2.0 (A2DP) és USB 2.0 kompatibilis, sztereó FM rádiós (RDS) készülék európai forgalmazása valamikor a nyár elején kezdődik majd meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés