Connect with us

technokrata

Mindent bele: elképesztő tudású új GPS navigációk

Kütyük

Mindent bele: elképesztő tudású új GPS navigációk

GSM/GPRS támogatás, tolatókamera kép, 3D térképek – lehet ezt még fokozni?

A CeBIT 2008-on többek közt a Binatone is képviselteti majd magát, így a cég standján megtekinthetők lesznek a T430-as, a C350-es és az X4000-es vadonatúj GPS készülékek.

A Binatone T430 egyediségét az adja, hogy nagyméretű érintőkijelzője nem csak a térképadatok megjelenítésére képes, hanem akár arra is alkalmas, hogy elénk tárja az autónk hátsó részén található tolatókamera képét. Talán már mondanom sem kell, hogy ezt a képet természetesen vezeték nélküli technológia segítségével kapja meg a készülék.

A Binatone C350 egy középkategóriás PNA modell, mely integrált Bluetooth kontrollere révén akár autós kihangosítóként is használható, tárcsázni pedig akár úgy is lehet vele, hogy egyszerűen rányomunk az ujjunkkal az LCD-n megjelenített telefonkönyv valamelyik kontaktjára.

A Binatone X4000-be többek közt egy GSM modul is került, vagyis a készülékbe SIM kártyát is be lehet helyezni. Az X4000-es modell GPRS adatkapcsolaton keresztül folyamatosan képes letölteni a legfrissebb közlekedési és időjárási információkat. Érdekesség, hogy még Concierge szolgáltatás is került a masinába, melynek segítségével a nap 24 órájában bármikor rendelhetünk színházjegyet, vagy például előre lefoglaltathatunk egy hotelszobát.

A T430, a C350 és az X4000 árát csak a CeBIT-en árulja majd el a Binatone, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a triumvirátus összes tagján a 3D térkép-megjelenítéssel rendelkező Navigator 8.0 szoftver fut, ami egyébként nem más, mint a hazai fejlesztésű iGO 8, csak éppen más néven.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin