Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-olcsó mobiltelefon a Samsungtól

Kütyük

Ultra-olcsó mobiltelefon a Samsungtól

A Samsung sem szeretne kimaradni az abszolút low-end készülékek piacáról.

Éppen ezért a dél-koreai gyártó most egy minden korábbinál kedvezőbb árú telefonnal rukkolt elő: az érdekes módon Samsung Guru100 névre keresztelt készülék kártyafüggetlen ára körülbelül 8 ezer forint. Ezért a pénzért ráadásul még elég sokat is kap az ember fia, hiszen például a Guru100-ban a Motorola F3-tól eltérően nem monokróm, hanem színes kijelző teljesít szolgálatot. A mindössze 1,5 colos képátlóval rendelkező cSTN display 128×128 képpont, illetve 65 ezer színárnyalat büszke birtokosa.

Digitális fényképezőgép modul azért már nincs a Samsung Guru100-ban, mely egyébként mindössze 78 grammot nyom a mérlegen. A 104 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 16,3 milliméter vastag, candybar, vagyis hagyományos kialakítású újdonság energiaellátásáról egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 9 órás beszélgetési időt képes lehetővé tenni.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Samsung Guru100 további fontosabb specifikációi közé sorolható többek közt az 500 férőhelyes telefonkönyv, a Java MIDP 2.0 támogatás, a teljeskörű SMS és MMS kompatibilitás, a kihangosíthatóság, illetve az MP3 csengőhangok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés