Connect with us

technokrata

Ultra-olcsó mobiltelefon a Samsungtól

Kütyük

Ultra-olcsó mobiltelefon a Samsungtól

A Samsung sem szeretne kimaradni az abszolút low-end készülékek piacáról.

Éppen ezért a dél-koreai gyártó most egy minden korábbinál kedvezőbb árú telefonnal rukkolt elő: az érdekes módon Samsung Guru100 névre keresztelt készülék kártyafüggetlen ára körülbelül 8 ezer forint. Ezért a pénzért ráadásul még elég sokat is kap az ember fia, hiszen például a Guru100-ban a Motorola F3-tól eltérően nem monokróm, hanem színes kijelző teljesít szolgálatot. A mindössze 1,5 colos képátlóval rendelkező cSTN display 128×128 képpont, illetve 65 ezer színárnyalat büszke birtokosa.

Digitális fényképezőgép modul azért már nincs a Samsung Guru100-ban, mely egyébként mindössze 78 grammot nyom a mérlegen. A 104 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 16,3 milliméter vastag, candybar, vagyis hagyományos kialakítású újdonság energiaellátásáról egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 9 órás beszélgetési időt képes lehetővé tenni.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Samsung Guru100 további fontosabb specifikációi közé sorolható többek közt az 500 férőhelyes telefonkönyv, a Java MIDP 2.0 támogatás, a teljeskörű SMS és MMS kompatibilitás, a kihangosíthatóság, illetve az MP3 csengőhangok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin