Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung P960: elegáns csúszkamobil – TV-vevővel

Kütyük

Samsung P960: elegáns csúszkamobil – TV-vevővel

A Samsung – jó szokásához híven – igazi újdonság áradatot zúdított a Mobil Világ Kongresszus látogatóira.

A dél-koreai gyártó öt kategóriában jelentett be vadonatúj mobil készülékeket: a most taglalandó Samsung SGH-P960 az úgynevezett Infotainment kategória egyik vezéralakja. A divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású készülék csukott állapotban 102 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, vagyis nem tartozik a legvékonyabb sliderphone-ok közé.

Első pillantásra feltűnik, hogy a Samsung P960-ba bizony egy az átlagnál némileg nagyobb méretű kijelző került. A TFT technológiájú panel egész konkrétan 2,6 colos képátlóval rendelkezik, vagyis pontosan akkora, mint a Nokia N95 kijelzője. A nagy display méretre az LCD alatti egyik gomb ad választ: a TV ikonos dedikált gombbal nemes egyszerűséggel a beépített TV-vevő kelthető életre, melynek segítségével DVB-H szabványú digitális adások foghatók. Mint ismeretes, hazánkban jelenleg a T-Mobile és a Vodafone folytat DVB-H teszteket az Antenna Hungáriával, és várhatóan valamikor az év második felében indul majd be a kereskedelmi szolgáltatás.

A digitális fényképezőgép modulban egy 3 megapixeles (2.048×1.536 képpont) CMOS szenzor lakozik, ezenkívül pedig szólnunk kell még a TV-kimenetről, az RDS funkciós sztereó FM rádióról, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőségről, illetve a GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA és Bluetooth 2.0 kompatibilitásról. Az Onyx Black fantázianevű színben készülő Samsung SGH-P960 ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés