Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milka színekben a legújabb kavicsmobil

Kütyük

Milka színekben a legújabb kavicsmobil

A szebb napokat is látott Motorola hamarosan egy újabb készülékkel jelenik meg a piacon.

A Motorola U9 hivatalos bejelentésekor elhangzottak szerint a telefon fekete és vörös színekben készül, most viszont kiderült, hogy kapható lesz belőle egy Purple Edition nevezetű, vagyis lila színben pompázó változat is.

A szétnyitható kialakítással rendelkező Motorola ROKR U9 a közelmúltban debütált Motorola RAZR2 V9-hez hasonlóan, relatíve nagyméretű színes külső kijelzőt kapott, melyen három, érintésérzékeny dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők. Az OLED technológiájú, 1,45 colos képátlójú panel 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú.

A TFT alapokon nyugvó, 2 colos képátlójú belső kijelző jó szokás szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és 18 bites színmélysége révén mintegy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felvételek készíthetők.

A microUSB interfészes, csukott állapotban 90×48,6×16,4 milliméter méretű és 87,5 gramm tömegű készülékből a korábbi pletykákkal ellentétben sajnos hiányzik az UMTS, vagyis ezúttal be kell érnünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A belső memória 25 MB kapacitású, a telefon bővítőhelyébe pedig microSD memóriakártyák (maximum 4 GB) helyezhetők be. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a mai elvárásoknak megfelelően Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis, a zenelejátszó alkalmazás pedig az MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és WMA formátumokat támogatja



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés