Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vörös bőr és platina a spéci mobilon

Kütyük

Vörös bőr és platina a spéci mobilon

A BlackBerry amúgy nem különösebben izgalmas külsejű készülékét ezúttal sikerült egy kicsit feldobni.

A Goldstriker nevezetű cég a Porsche sportkocsikban használatos vörös bőrborítással, illetve platina betétekkel vértezte fel a BlackBerry Pearlt. Természetesen mindennek meg van a maga ára: a Valentin napra készült limitált szériás mobil átszámítva mintegy 280 ezer forintba kerül.

BlackBerry 8100 Pearl
A BlackBerry 8100 Pearl egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag. A készüléklegfontosabb ismertetőjele a QWERTY kiosztású billentyűzet, mely a SureType technológiára építkezik.

Az egyedi módon 240×260 pixeles felbontással rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a hátfalba integrált, vakus digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető (maximum 2 GB-ig).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) új BlackBerry a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, ellenben a 3G és a HSDPA sajnos még hiányzik belőle. A 88 gramm tömegű, Bluetooth 2.0-képes, MP3 lejátszós BlackBerry Pearl egyébként a gyártó első igazi multimédiás készüléke.

A BlackBerry 8100-át a hazai T-Mobile új előfizetéssel 54.990 forintos áron forgalmazza, a Vodafone-nál pedig ugyancsak új előfizetéssel 72.990 forintos áron kapható a telefon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés