Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kék hangya érti az emberi szót

Kütyük

A kék hangya érti az emberi szót

Az idők folyamán a mobil headsetek is jelentős fejlődésen mennek keresztül.

Ennek ékes bizonyítéka az a BlueAnt V1 típusjelzésű készülék, mely több új technológiát is magáénak tudhat. A legfontosabb újdonság, hogy a headset kezeléséhez immár nem kell hagyományos gombokat nyomkodnunk, ugyanis a Sensory nevezetű cég által kifejlesztett BlueGenie Voice Interface révén fejlett hangfelismerő technológia került a készülékbe. A felhasználó akár hangparancsok révén is fogadhatja, illetve elutasíthatja a bejövő hívásokat, lekérdezheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, vagy akár az újratárcsázást is elindíthatja.

A kiváló hangminőségről a két külön mikrofonra épülő Voice Isolation technológia gondoskodik, mely fejlett DSP chipje révén gyakorlatilag minden környezeti zajt képes kiszűrni. A nagykapacitású akkumulátor a gyártó szerint maximum 6 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt képes biztosítani.

Az immár Bluetooth 2.1 kompatibilis, ausztrál fejlesztésű BlueAnt V1 áprilisban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, még pedig mintegy 80 eurós (20 ezer forint) áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés