Connect with us

Hirdetés

technokrata

CES 2008: hódít a vadiúj iGO 8 – navigáció 3D-ben

Kütyük

CES 2008: hódít a vadiúj iGO 8 – navigáció 3D-ben

Elsőként mutat be a Nav N Go 3D-s navigációs szoftvert az USA-ban.

A navigációs piac szakértői szerint 2012-re az Észak-Amerikában használatos navigációs eszközök mintegy 80 százaléka már valamilyen szinten fényképszerű megjelenítést fog alkalmazni. Mivel az amerikai cégek még csak ismerkednek a technológiával, az európai GPS-navigációs piacon már jól ismert Nav N Go készen áll arra, hogy a las vegasi CES kiállításon bemutassa első ˝valódi˝ 3D-s navigációs szoftverét, a Nav N Go iGO 8-at.

Az Európában már beharangozott, sőt, különböző változatokban némely hardveren már élvezhető Nav N Go iGO 8 navigációs szoftver egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és a bravúros képi megjelenés nyújthat: a képernyőn a környező épületek és a nevezeteségek látványa, valamint a valósághűen elemelkedő utak és a domborzat is segíti a navigálást. Annak érdekében, hogy a technológia a lehető legrövidebb időn belül a vásárlók rendelkezésére álljon, a Nav N Go partneri együttműködéseket köt a világ vezető hardvergyártóival, és ennek következtében várhatóan az amerikai áruházak polcain is megjelenik majd a magyar navigációs megoldás. A CES-en való bemutatkozás nem titkolt célja, hogy a kiállításon való részvétel keretében a Nav N Go Észak-Amerikában is megvesse a lábát, és partnereket találjon a sikeres növekedéshez.

˝A navigációs piac tendenciáit látva biztosak vagyunk abban, hogy úttörő megoldásunk, a Nav N Go iGO 8 kellő érdeklődésre talál az amerikai piacon éppúgy, mint Európában. A CES kiállításon arra is fény derül, hogy milyen amerikai partnercégekkel kezdhetjük meg a tengerentúli piac meghódítását˝ – mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója.

A Nav N Go január 7-10-ig a Las Vegas Convention Center északi csarnokában állít fel egy kétszintes, összesen csaknem 200 négyzetméteres standot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés