Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új csúcsmobil a hazai Vodafone-nál

Kütyük

Új csúcsmobil a hazai Vodafone-nál

A Vodafone a Samsung F700-as modelljével kíván konkurenciát állítani az iPhone-nak.

Hosszas várakozást követően a hazai Vodafone is felvette kínálatába a Samsung egyik legnagyobb tudású multimédiás készülékét. A Samsung SGH-F700 új Vodafone előfizetéssel 69.990 forintba kerül, VitaMAX pre-paid csomagban pedig 89.970 forintot kell fizetnünk érte.

A 432×240 pixeles felbontású, 3,2 colos képátlójú TFT display természetesen érintésérzékeny, de az adatbevitel nem csak a kézírásfelismerés, hanem a szétcsúsztatást követően előbukkanó QWERTY billentyűzet segítségével is megoldható.

Az F700 egy új felhasználói interfészt kapott, mely idén a rangos IF díjat is elnyerte Design Kommunikáció kategóriában. A felhasználói felület (UI) a ˝Croix˝ elnevezést kapta, ami franciául annyit jelent: kereszt. Ez nagyban megkönnyíti a használhatóságot főleg olyan esetekben, mint a beviteli lehetőségek változtatásai, alapvető navigálási funkciók, tartalom hozzáférés, valamint a feladatok lefuttatása.

Az alaphelyzetben 112 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és 16,4 milliméter vastag F700 nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban is használható. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon hátsó részében elhelyezett autofókuszos digitális fényképezőgépről korábban úgy tudtuk, hogy 5 megapixeles felbontású, most viszont már biztos, hogy ˝csak˝ 3 megapixeles. Szólnunk kell továbbá a microSD memóriakártyák támogatásáról, a fejlett médialejátszó alkalmazásról, valamint a sztereó Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés