Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gucci mobiltelefon: nem mind arany…

Kütyük

Gucci mobiltelefon: nem mind arany…

…ami fénylik!

Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, ha azt állítom, hogy mostanság a divatmobilok korát éljük. Nem is olyan rég mutatkozott be például az LG Prada készülék, majd nem sokkal később megérkezett a Samsung Armani mobil, ezenkívül pedig már Levi´s és Hummer telefonokat is vásárolhatunk magunknak. Először idén márciusban hallhattunk arról, hogy érkezőben van egy egyelőre meglehetősen titokzatos Gucci mobil, melyet ugyan mind a mai napig nem jelentettek be hivatalosan, de a kínai mobiltelefon hamisítók már el is készítették saját Gucci készüléküket.

Az aranyszínű, kínai Gucci G600 egy candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású mobil, mely 110 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 17,6 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 99 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,1 colos képátlójú TFT display gondoskodik, a maga 320×240 pixeles (QVGA) felbontásával, illetve 16 millió színárnyalatával.

A microSD memóriakártyákat kezelő Gucci G600 hátsó részében egy 2 megapixeles felbontású (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép csücsül, ezenkívül pedig említést érdemel még a sztereó FM rádió és a dupla hangszóró. A telefon állítólag 24 karátos valódi arany bevonattal rendelkezik, mindenesetre én ebben az infóban egy Gucci hamisítvány esetében nem tudok teljes mértékben megbízni…

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés