Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung J400: divatos 3G mobil olcsón

Kütyük

Samsung J400: divatos 3G mobil olcsón

Megérkezett a Samsung legfrissebb kagylómobilja.

A keresztségben Samsung SGH-J400 nevet kapott újdonság egy visszafogottan elegáns és divatos megjelenésű készülék, melyet a középkategóriás clamshell (széthajtható) mobiltelefonok piacán kíván hamarosan hadrendbe állítani a dél-koreai gyártó. A 101 gramm tömegű telefon csukott helyzetben 99 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 15,9 milliméter vastag. Összehasonlításképp, az anorexiás divathullámot elindító Motorola RAZR V3 13,9 milliméter vastag.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung J400 értelemszerűen GPRS és EDGE kompatibilis, ezenkívül pedig UMTS (maximum 384 Kbit/s) hálózatokban is használható, de HSDPA sajnos már nincs benne.

A felhajtható fedlap felső szekciójába került digitális fényképezőgép modul nem különösebben érdekes darab, lévén, hogy segítségével mindössze 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Az optika mellett egy OLED technológiájú külső kijelző teljesít szolgálatot, a belső TFT display pedig elsősorban 262 ezer színárnyalatáról, illetve 176×220 pixeles felbontásáról ismerszik meg.

Az elsőként az olasz TIM operátornál debütáló, fekete és kék színváltozatokban készülő Samsung J400 159 euróba (40 ezer forint) kerül. A 700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt telefon belső memóriája microSD memóriakártyákkal bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés