Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható az érintőkijelzős LG KS20: elegáns okostelefon

Kütyük

Már kapható az érintőkijelzős LG KS20: elegáns okostelefon

Az LG Európában megkezdte legújabb smartphone-jának kereskedelmi forgalmazását.

A hivatalosan a szeptemberi berlini IFA 2007 szakkiállításon debütált LG KS20 PDA-mobiltelefon mindenképp figyelmet érdemel. A mindössze 95 gramm tömegű masina 99,8 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 12,8 milliméter vastag, vagyis jelentősen könnyebb és karcsúbb az átlagnál.

A Microsoft Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert futtató LG KS20-ban egy ARM architektúrájú mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 64 MB RAM, illetve 128 MB ROM memória társaságában. Az integrált memória természetesen bővíthető, miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

A 2,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fő kamera autofókusz funkciós és LED-vakuval is fel van vértezve, az előlapi kamera pedig VGA felbontással rendelkezik.

A sztereó FM rádiós és TV-kimenetes LG KS20 kapcsán szólnunk kell még a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (3,6 Mbit/s) támogatásról, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitelről, illetve az 1.050 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorról. A GPS-t sajnos nélkülöző LG KS20 várható hazai ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés