Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leleplezés: a legújabb titkos Nokia

Kütyük

Leleplezés: a legújabb titkos Nokia

Szűkebb pénztárcájú vásárlóknak szánt új Nokia kagylómobil.

Emlékezetes, hogy a finn vállalat augusztus végén lebbentette fel a fátylat a középkategóriás clamshell telefonok piacára szánt Nokia 6555-ről, melynek hamarosan be fog mutatkozni a leegyszerűsített, jelentősen olcsóbb kiadása. A keresztségben Nokia 3555 nevet kapott újdonságot hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de néhány kémfotó már elérhető róla, illetve megjegyzendő, hogy a Nokia brazil weblapján már most is fel van tüntetve a készülék.

Míg a Nokia 6555-ben egy 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 16 millió színárnyalatú kijelző kapott helyet, addig kistestvérében, a Nokia 3555-ben már csak egy 160×128 pixeles display-t találhatunk. A felhajtható fedlap felső szekciójába szerelt digitális fényképezőgép modulban egy mindössze 300 ezer képpontot számláló, vagyis VGA felbontású CMOS szenzor teljesít szolgálatot, mely érdekes módon autofókusz funkciót és négyszeres digitális zoomot is kapott.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, az viszont már biztos, hogy a telefonnak sajnos az akkumulátora alatt elhelyezett bővítőhelyébe microSD memóriakártyák helyezhetők be. Az S40 platformra építkező négynormás (850/900/1800/1900 MHz) készülék kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, a GPRS, EDGE és UMTS adatátvitel, a HS-47-es gyári headset, a microUSB csatlakozó aljzat, illetve a Push To Talk funkció.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés