Connect with us

Hirdetés

technokrata

Belehúznak a franciák!? – Sagem my850C

Kütyük

Belehúznak a franciák!? – Sagem my850C

A Sagem bemutatta legfrissebb kagylómobilját.

A francia gyártó által most bejelentett Sagem my850C nem más, mint egy lifestyle kategóriás, divatos megjelenésű clamshell készülék. A 90 gramm tömegű és kizárólag fekete színben kapható újdonság csukott helyzetben 96 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 16 milliméter vastag.

A kiegészítő külső kijelző specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt viszont tudni lehet, hogy az alatta elhelyezett három érintőgomb segítségével a telefon szétnyitása nélkül is elérhetők a készülék zenelejátszó funkciói. A Sagem my850C támogatja a Bluetooth A2DP profilt, vagyis minden további nélkül használhatunk hozzá vezeték nélküli sztereó fejhallgatókat.

A belső display minden szempontból megfelel az elvárásoknak, lévén, hogy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, illetve, hogy több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A felhajtható fedlap felső részébe került kamerában egy 2 megapixeles CMOS szenzor teljesít szolgálatot, mellyel maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők, a digitális zoom pedig ötszörös nagyításra képes. A legnagyobb videófelbontás 176×144 pixel.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sagem my850C kapcsán említést érdemel még a microSD memóriakártyák támogatása, az USB adatátviteli lehetőség, az UMTS kompatibilitás és a videótelefon funkció. A telefon kezdőára 269 euró, vagyis mintegy 68 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés