Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamilton mobiltelefonja

Kütyük

Hamilton mobiltelefonja

Lássuk, hogy aki pontosan olyan mobilt szeretne magának, mint amilyet Hamilton használ, annak hol érdemes keresgélnie!

Ahogy arról már beszámoltunk, a Forma 1-es tabella jelenlegi éllovasa, Lewis Hamilton egy a közelmúltban rendezett budapesti sajtótájékoztatón elárulta, sőt meg is mutatta, hogy pontosan milyen mobiltelefont használ a hétköznapokban. A Westend bevásárlóközpontban tartott rendezvényen Hamilton előkapta versenyzői ruhájából fekete készülékét, mely nem más, mint egy RIM BlackBerry 8100 Pearl. Az F1 sztár elmondta, hogy azért szereti ezt a készüléket, mert segítségével lényegében bárhol és bármikor könnyedén el tudja érni az elektronikus levelezését.

A BlackBerry 8100-át a Vodafone idén február végén egyszer már felvette a kínálatába, az azonban rövid idő múlva sajnos kikopott onnan. A vörös operátor legfrissebb árlistáján viszont most ismét felbukkant a multimédiás BlackBerry, melynek előfizetéses (˝A˝) ára 72.990 forint. A telefon egyébként a hazai T-Mobile-nál is kapható – a készülék 24 hónapos hűségnyilatkozattal 54.990 forintba kerül.

BlackBerry 8100 Pearl
A BlackBerry 8100 Pearl egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag. Az újdonság legfontosabb ismertetőjele a QWERTY kiosztású billentyűzet, mely a SureType technológiára építkezik.

Az egyedi módon 240×260 pixeles felbontással rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a hátfalba integrált, vakus digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető (maximum 2 GB-ig).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) új BlackBerry a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, ellenben a 3G és a HSDPA sajnos még hiányzik belőle. A 88 gramm tömegű, Bluetooth 2.0-képes, MP3 lejátszós BlackBerry Pearl egyébként a gyártó első igazi multimédiás készüléke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés