Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil TV és villámgyors mobil net

Kütyük

Mobil TV és villámgyors mobil net

Az Ericsson bejelentette a tömegpiaci multimédiás készülékekre alkalmas első HSPA-platformját.

Az Ericsson bemutatta U335 WCDMA mobil platformját, mely elsőként teszi lehetővé az olyan új szolgáltatások, mint például a mobil televízió, mobil videoblog, valamint a hálózat és az előfizető irányban egyaránt magas adatátviteli sebességet igénylő egyéb szolgáltatások használatára alkalmas tömegpiaci HSPA multimédiás eszközök bevezetését.

Az Ericsson U335 a nagy sebességű hálózat irányú adatátvitelt csúcstechnológiájú multimédiás funkciókkal egyesíti olyan árszínvonalon, mely lehetővé teszi valódi tömegpiaci fogyasztói készülékek bevezetését. Különbözik az Ericsson korábban bejelentett HSPA-platformjaitól, amelyek elsősorban PC-kártya termékek és csúcskategóriájú telefonok számára biztosított hálózati hozzáférésre összpontosítottak, így az U335 az első platform, mely a piac minden szegmense számára elérhetővé teszi a HSPA-készülékeket.

A multimédiás platformok mobilplatform termékválasztékának legújabb tagja, az U335 a várakozások szerint kiemelt fontosságú termék lesz, nem csupán az elődeinél nagyobb hálózati irányú adatátviteli sebességek támogatása, hanem számos mobiltelevíziós szabvány és fejlett multimédiás funkció nyújtása révén is.

Robert Puskaric, az Ericsson mobilplatformok egységének vezetője szerint: ˝Az U335 az első olyan platform, mely lehetővé teszi a valódi multimédiás készülékek tömegpiaci előállítását. Az MBMS, DVB-H és Unicast alapú mobiltelevíziózás lehetővé tételével, valamint a költséghatékony csomagban kínált kiváló képkezelési, video- és zenefunkciók révén várakozásaink szerint számos fogyasztói modell fog erre a platformra épülni˝.

Jan Wäreby, az Ericsson vezető alelnöke és az Ericsson multimédia üzletágának vezetője véleménye szerint: ˝A mai bejelentés a legjobb példa arra, hogyan teszik lehetővé az Ericsson multimédiás kínálatának különböző összetevői, hogy ezen fejlődő piaci terület vezetői legyünk. Technológiai innovációnk, valamint a készülékek és a fogyasztói igények alapos ismeretét felhasználva olyan platformot bocsátottunk ki, amely egyre több és több fogyasztó számára teszi elérhetővé az innovatív multimédiás szolgáltatásokat˝.

Az U335 platform bevezetésével az Ericsson majdnem egy évvel a tervezett időpont előtt kínálja a HSPA-megoldást a tömegpiac számára. Kutatási és fejlesztési erőfeszítések, valamint rugalmasság a piaci változásokhoz való alkalmazkodásban teszi mindezt lehetővé, és bizonyítja, hogy miért az Ericsson a piacvezető a WCDMA-szegmensben a független platformszállítók között.

Az U335 platformra épülő termékek tömeges piaci megjelenése 2008 második felében várható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés