Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung i560v: GPS és 3 megapixel az új Vodafone mobilban

Kütyük

Samsung i560v: GPS és 3 megapixel az új Vodafone mobilban

Egy újabb Samsung sliderphone, egyáltalán nem lebecsülendő tudással.

Ahogy azt már megszokhattuk, a dél-koreai cég szinte csak úgy ontja magából az újabbnál újabb mobiltelefonokat, melyek közül mi most egy okostelefont mutatunk be Olvasóinknak.

A Samsung SGH-i560v típusjelzésű újdonság szétcsúsztatható kialakítást és csak minimális mértékben lekerekített designt kapott a tervezőasztalon – a pontos méret- és tömegadatok egyelőre ismeretlenek. A Symbian operációs rendszerre, illetve a már jól ismert S60 platformra építkező készülékben egy 2,4 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A 3,2 millió képpontot számláló CMOS képérzékelőre épülő digitális fényképezőgép modul révén maximum 2.048×1.536 pixeles felbontású fényképek készíthetők, melyek a belső memórián kívül microSD szabványú memóriakártyákon is eltárolhatók.

A készülék nem csak UMTS, hanem akár HSDPA hálózatokban is használható – maximális adatátviteli sebessége 3,6 Mbit/s. Érdekesség, hogy a Vodafone karácsonyi kínálatában felbukkanó, Bluetooth 2.0 támogatású Samsung SGH-i560v-ből még a GPS-vevő sem hiányzik. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés