Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új csúszka kommunikátor: Samsung i620

Kütyük

Új csúszka kommunikátor: Samsung i620

A Samsung komoly erőkkel volt jelen az idei IFA szakkiállításon.

Ezen a németországi rendezvényen debütált hivatalosan az a Samsung i620 típusjelzésű okostelefon, melyről mi már május végén beszámoltunk.

A Windows Mobile 6 Standard operációs rendszerű újdonság érdekessége, hogy a szétcsúsztatható kialakítást teljes értékű QWERTY billentyűzettel párosítja. Az i620 csukott helyzetben 95 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és 16 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 126 gramm. A TFT technológiájú, 2 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző QVGA, azaz 320×240 pixeles felbontású, 16 bites színmélysége révén pedig mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A hátfal felső szekciójába szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők. A sötétben történő fotózást LED-vaku segíti, ezenkívül pedig egy kis tükröt is találunk az optika mellett. Az elsősorban videóhívásokhoz használatos előlapi kamera VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-i620 kapcsán említést érdemel még a 80 MB-os belső memória, a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség (maximum 2 GB), az 1.600 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, illetve a Bluetooth 2.0 kontroller. Kár, hogy a Wi-Fi kimaradt az i620-ból. A GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA-képes készülék várhatóan még ebben a hónapban be fog mutatkozni a kereskedelmi forgalomban, azonban a kezdőár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés