Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung D880: a szuper-titkos újdonság

Kütyük

Samsung D880: a szuper-titkos újdonság

A Samsungnál a jelek szerint szakadatlanul folynak a különböző mobiltelefon fejlesztések.

A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett mobil készülékét jó szokás szerint az amerikai FCC szervezet ˝buktatta le˝. Történt ugyanis, hogy az FCC weboldalain felbukkant egy bizonyos Samsung SGH-D880 típusjelzésű újdonság, melyet a szervezet a napokban vizsgált be.

A Samsung SGH-D880-ról jelen pillanatban sajnos még nagyon kevés információ áll a rendelkezésünkre. A gyártó kérésére a készülék külső, illetve belső fotóit az FCC egyelőre nem közölte le, így jelenleg meg kell elégednünk a telefon típusjelölő matricájával, illetve sematikus ábrájával.

Feltételezések szerint a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt Samsung D880 a tavaly nyár elején bejelentett D840 utódja lehet, ennek megfelelően szétcsúsztatható kialakítású. Mint ismeretes, a 11,9 milliméter vastag D840-ben többek közt egy QVGA (320×240 pixel) felbontású TFT kijelző, egy 2 megapixeles fényképezőgép, illetve GPRS és EDGE támogatás kapott helyet.

Amint megtudunk valamilyen új információt a természetesen Bluetooth kompatibilis D880-nal kapcsolatban, azonnal vissza fogunk térni a témára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés