Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia Snakes: tovább kígyózik a legenda

Kütyük

Nokia Snakes: tovább kígyózik a legenda

Stilizált, puzzle típusú játék három dimenzióban.

Újra itt a világ egyik legemblematikusabb mobiljátéka. Négy, háromdimenziós grafikával megjelenített pályán kell átsiklanunk – földön, vízen, szélben és tűzön át. Mindegyik zóna tíz, a zene ütemére villogó és vibráló szintből épül fel, így összesen 40 szinten játszhatunk.

˝A Snakes Subsonic a mobil puzzle típusú játékok következő lépcsőfokát jelenti˝ – mondta Dr. Mark Ollila, a Nokia műszaki és stratégiai igazgatója és játékkiadásért felelős vezetője. ˝Egy könnyen megtanulható játék és a stilizált látvány izgalmas ötvözetével van dolgunk. Az eredmény a mobilon látott minden eddigi puzzle játéknál változatosabb élmény˝.

Az ösztönösen használható és érzékeny kezelőgombok jelentik a Snakes élmény kulcsát. A játékosoknak a csörgőkígyóhoz hasonló reflexekre lesz szükségük ahhoz, hogy mind a négy zónán átjussanak. Fokozza az izgalmat, hogy az energiát, védelmet vagy egyéb titkos segítséget nyújtó tárgyak összeszedegetése közben a ketyegő órával is meg kell küzdeni.

Egyszereplős üzemmódban a játékosok minden zónán egyenként végighaladhatnak, az interneten keresztül pedig másokat is kihívhatnak egy versenyre – a legjobb idő nyer. A játékosok az eredménytáblákon követhetik nyomon a rangsort, és a játék egyes szintjein a legjobb eredményt elért ötven játékos listáit is megnézhetik.

Ha már mind a negyven gyönyörű látványt nyújtó szinten megy a játék, további húsz szint tölthető le közvetlenül a készülékre az idén ősszel induló új N-Gage platformról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés