Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: újabb multimédiás gyöngyszem

Kütyük

Kémfotók: újabb multimédiás gyöngyszem

Érkezőben egy újabb multimédiás BlackBerry készülék, melyről most már kémfotók is elérhetők.

Emlékezetes, hogy a RIM (Research In Motion) tavaly mutatta be az első, fejlett multimédiás szolgáltatásokkal, így például többek közt kamerával is ellátott mobiltelefonját, a Pearl 8100-at. A gyártó most elérkezettnek látja az időt arra, hogy bemutassa ennek a készüléknek az utódját, a jelenleg még Comet fejlesztési kódnevet viselő BlackBerry Pearl 2-t (8120).

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modul immár nem 1,3 megapixeles, hanem 2 megapixeles felbontással rendelkezik, illetve, hogy a kamera képe már nem függőlegesen, hanem vízszintesen látszik a kijelzőn. Az LCD-hez nem nyúltak hozzá a fejlesztők, vagyis marad a 240×260 pixeles felbontás és a 65 ezer színárnyalat.

Fontos, hogy a microSD (TransFlash) memóriakártyák cseréjéhez már nem kell szétszedni és újraindítani a telefont, ugyanis a bővítőslot nem az akkumulátor alatt, hanem a készülék oldalán található. A korábbinál ellenállóbb kivitelű BlackBerry Pearl 2 kapcsán szólnunk kell még a sztereó Bluetooth támogatásról, a Wi-Fi kontrollerről, a GPS-vevőről, a 64 MB-os belső memóriáról, illetve a 4,5 órás beszélgetési időről és a 15 napos készenléti időről.

A 3,5 milliméteres audio csatlakozós BlackBerry újdonság előreláthatólag idén ősszel debütál majd a piacon. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés