Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyere és játssz – itt az új Nokia N-Gage!

Kütyük

Gyere és játssz – itt az új Nokia N-Gage!

A Nokia bemutatta az új kiadókat és játékokat felvonultató N-Gage játékszolgáltatást.

Az új N-Gage mobiljáték szolgáltatással az összes N-Gage játékot ingyenesen kipróbálhatjuk a piacon lévő több tízmillió kompatibilis Nokia készülék bármelyikén. Ha egy játék megtetszik, akkor azt egy készülékkel, vagy személyi számítógéppel kényelmesen letölthetjük és megvásárolhatjuk, és már folytathatjuk is a játékot. Az élményt másokkal is megoszthatjuk, ha az N-Gage arénában kapcsolatba lépünk barátainkkal, kihívjuk egy játékra a világszerte játszó többi játékost, és részt veszünk a közösségi programokban.

˝A külön játéktelefonról most már egy játékszolgáltatásra irányítjuk figyelmünket, és még inkább megkönnyítjük a játékok beszerzését és élvezetét˝ – mondta Jaakko Kaidesoja, a Nokia játék-üzletágának vezetője. ˝A nagy teljesítményű készülékekkel használható, világszínvonalú játékokat és márkaneveket kínáló, és interaktív közösségi funkciókkal kombinált N-Gage szolgáltatással kilépünk a megszokott határok közül˝.

Az N-Gage szolgáltatás 2007 novemberétől válik világszerte elérhetővé. Ekkor a www.n-gage.com címen (személyi számítógépre vagy mobilra) ingyenesen le lehet majd tölteni és fel lehet telepíteni az N-Gage alkalmazást. Az alkalmazást a későbbiekben számos Nokia készülék, többek között az új Nokia N81 és a Nokia N95 8GB is tartalmazni fogja, így a felhasználók a doboz felnyitása után azonnal játszhatnak majd.

Az N-Gage-et támogatók köre kibővül a Capcommal és a híres Crash Bandicoot játékával érkező Vivendivel, az EA SPORTS FIFA 08, a The Sims 2 Pets, a Tetris és a Tiger Woods PGA TOUR is megjelennek a platformon. A Nokia Publishing új játékokat is bejelentett: a Snakes Subsonic és a Bounce Boing Voyage elérhető lesz

˝Az új N-Gage élménnyel a legnépszerűbb játékok – a FIFA vagy a Sims – rajongói játszhatnak és kapcsolatban lehetnek a többi rajongóval. A már piacon lévő milliónyi kompatibilis Nokia készülék segítségével már alig várjuk, hogy minőségi mobil játék élményt nyújtsunk a nemzetközi közönségnek˝ – mondta el Barry Cottle, az EA Mobile alelnöke és vezérigazgatója.

Az N-Gage játékok javasolt ára az N-Gage áruházban helyi adók nélkül 6 és 10 euró között mozog majd, és hitelkártyával vagy – amennyiben lehetséges – a szolgáltatói számlákkal együtt fizethetünk értük. A szolgáltatói számlázásra több mint 20 országban nyílik lehetőség, míg a hitelkártyás fizetés világszerte elérhető. Emellett alacsony áron napi és heti játékjogokhoz is hozzá lehet jutni, és vásárlás előtt az összes játék ingyenesen kipróbálható. Ráadásul akár a hálózaton keresztül, akár az internetről töltjük le a játékokat, a játékgyűjteményünk kezelése a számítógépes mentést és szinkronizálást végző alkalmazásnak köszönhetően pofonegyszerű lesz.

2007 novemberétől az N-Gage az alábbi készülékekkel kompatibilis:
-Nokia N73
-Nokia N81
-Nokia N81 8GB
-Nokia N93
-Nokia N93i
-Nokia N95
-Nokia N95 8GB.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés