Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Motorola szupermobil: ez jól odaver!

Kütyük

Új Motorola szupermobil: ez jól odaver!

A Motorola boszorkánykonyhájában egy igen komoly tudásbázissal rendelkező új mobil van készülőben.

Különböző források tudni vélik, hogy a már szebb napokat is látott amerikai vállalat a Motorola ROKR E7 típusjelzésű high-end mobillal kíván visszavágni a riválisainak. Az igazsághoz tartozik, hogy más források szerint a ROKR E7 nem több egyszerű kitalációnál, vagyis az alábbi specifikációkat kéretik némi fenntartással kezelni!

A fekete színben pompázó készülék külseje leginkább az iPhone-éhoz hasonlatos, vagyis nincs rajta hagyományos billentyűzet, ellenben az érintőkijelző igen csak meggyőző specifikációkkal rendelkezik: a 2,8 colos képátlójú TFT panel 640×480 pixeles (VGA) felbontású és 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.

A 101x47x14 milliméter méretű és 112 gramm tömegű Motorola ROKR E7 digitális fényképezőgép modulja elsősorban 5 megapixeles felbontásáról, illetve háromszoros optikai zoomjáról ismerszik meg, de ezenkívül említést érdemel még a tizenhatszoros digitális zoom, az autofókusz funkció, a makró mód, illetve a vörösszem-hatás csökkentésre is képes xenon vaku.

A belső memória 2 GB-os kapacitású és SDHC memóriakártyákkal akár 32 GB-ig bővíthető. A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett, Linux-alapú Motorola újdonság a wireless technológiák közül többek közt a GPRS-t, az EDGE-t, az UMTS-t, a HSDPA-t, a Wi-Fi-t és a Bluetooth 2.0-t (A2DP) támogatja és még a GPS és az RDS-es sztereó FM rádió sem hiányzik belőle.

Kíváncsian várjuk, hogy a Motorola mikor rukkol majd elő egy ilyen, vagy legalábbis ehhez hasonló tudású szupermobillal!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés