Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotók a módosított Nokia N95-ről!

Kütyük

Élőfotók a módosított Nokia N95-ről!

Most már néhány élőfotó is elérhető a némileg átalakított csúcs-Nokiáról.

Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a finnek némileg csiszoltak a népszerű multimédiás mobilon, mely készülék új változatáról most néhány fotót is be tudunk mutatni – hála Darla Macknek. Az alábbi felvételeken az N95 új verziója látható, melyet a Nokia kifejezetten az amerikai piacra szán. Az N95-öt sok mindenért lehet szeretni, de az akkumulátora miatt vélhetően kevesen zengnek ódákat a fejlesztőknek. Nos, a jelek szerint az amerikai változatba nem ugyanaz az akksi kerül, mint az európai verzióba.

Míg ez utóbbiban egy 950 mAh kapacitású, BL-5F típusjelzésű akkumulátor teljesít szolgálatot, addig az USA modellben már egy 1.200 mAh kapacitású, BL-6F típusú akksi található. A fekete és barna kivitelben készülő újdonságnak egyébként csak 5 grammal nagyobb a tömege (125 gramm) az európai változaténál, alapcsomagjában pedig egy 1 GB-os microSD memóriakártyát lelhetünk fel.

A digitális fényképezőgép modul kapcsán megváltoztatták a LED-vaku helyét és a lencsevédőt eltávolították, és amennyiben hihetünk a pletykáknak, az integrált memória kapacitása is megnövekedett. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemelnek a némileg áttervezett dedikált zenegombok is.

Kíváncsian várjuk, hogy ezek a változások esetlegesen mikor jelennek majd meg az európai Nokia N95-ös telefonokon…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés