Connect with us

Hirdetés

technokrata

Műholdas TV adások a szupermobilon

Kütyük

Műholdas TV adások a szupermobilon

Az LG vadonatúj sliderphone-jára érdemes odafigyelnünk.

A Dél-Koreában bemutatott, LG SH150 típusjelzésű készülék a mai elvárásoknak megfelelően nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA hálózatokban is minden további nélkül használható. Érdekesség, hogy 3,5G hálózatokban a telefonnal akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebességet is el lehet érni, ami pestiesen szólva nem semmi! Megjegyzendő egyébként, hogy nem ez az első ilyen szélsebes telefon, hiszen korábban többek közt a Samsung is bejelentett már 7,2 Mbit/s-os HSDPA-képes modelleket.

A 110 gramm tömegű, szétcsúsztatható kialakítású újdonság csukott állapotban 100,5 milliméter hosszú, 50,8 milliméter széles és 15,6 milliméter vastag. A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző egyrészt QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A kijelző felett elhelyezett, elsősorban videóhívásokhoz szánt kiegészítő kamera VGA felbontású, a hátlapba szerelt fő fényképezőgép révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók lőhetők.

Ha esetleg unatkoznánk, jó szolgálatot tehet az MP3 zenelejátszó alkalmazás, vagy éppen a műholdas sugárzású digitális TV-adásokkal kompatibilis vevő. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 150 perces beszélgetési időt, illetve 150 órás készenléti időt biztosít.

A készülék ára átszámítva mintegy 100 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés