Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szimmetrikus DSL szolgáltatás a T-Comtól is

Kütyük

Szimmetrikus DSL szolgáltatás a T-Comtól is

Ugyanakkora sebességgel tölthetünk fel és le.

A Szimmetrikus DSL szolgáltatás – az ADSL-lel vagy a TDSL-lel szemben – azonos fel- és letöltési sebességet biztosít. Ez olyan vállalkozások számára lehet fontos, amelyek tartalomszolgáltatással foglalkoznak, önálló szervert igénylő vállalatirányítási rendszert vagy saját mail szervert üzemeltetnek. A szolgáltatás ideális több telephellyel rendelkező cégek számára is, ahol a felhasználók az interneten keresztül a központi szerverekhez csatlakoznak.

A T-Com augusztus 1-jétől 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sávszélességgel kínálja Szimmetrikus DSL üzleti csomagjait. A szolgáltató mindkét csomag esetén a letöltési sebességgel azonos feltöltési sebességet (1 Mbit/s vagy 2 Mbit/s) garantál. Ez a sebesség hatékony feltöltést tesz lehetővé: míg egy átlagos ADSL csomaggal több mint 4 óra alatt tölthető fel egy 500 MB-os állomány, addig a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomaggal már fél óra alatt. A jelentős feltöltési igényt kiszolgáló internethozzáférés mellett a T-Com összesen 500 MB tárhellyel 5 db e-mail címet és 50 MB webtárhelyet is biztosít a csomag felhasználói számára.

A csomagok átalánydíjért vehetők igénybe, ami nem függ a használati időtől és az internetforgalomtól, így tervezhető költséget jelent a vállalkozásoknak. A szolgáltatás tartalmazza az igénybe vételhez szükséges végberendezést is, valamint a szimmetrikus DSL üzleti csomagokhoz opcionálisan Fix IP címet is biztosít a T-Com. A Szimmetrikus DSL 1 Mbit/s és a Szimmetrikus DSL 2 Mbit/s csomagok október 31-ig történő megrendelés esetén belépési díj fizetése nélkül, kedvezményes havidíjjal vehetők igénybe, 30.000 Ft-tól.

A T-Com Szimmetrikus DSL szolgáltatásaBudapesten 18 kerületben és országszerte további 76 településen vehető igénybe. A Szimmetrikus DSL szolgáltatást a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerein keresztül is biztosítja.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés