Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper ajánlat: 4 darab vadiúj mobil összesen 750 forintért!

Kütyük

Szuper ajánlat: 4 darab vadiúj mobil összesen 750 forintért!

Ilyen akció eddig még nem volt.

Aki az alábbi mobilok közül egyet, kettőt, hármat vagy legfeljebb négyet választ, minél többet vásárol, a T-Mobile annál olcsóbban adja a kiválasztott telefonokat. A négy akciós mobil a következő: Motorola W375, Nokia 6070, Samsung M300 és Sony Ericsson W200i. Aki ezek közül egyet vásárol, annak 6.000 forintot kell fizetnie, aki viszont már kettőt, annak összesen csak 3.000 forintot. Három készülék vásárlása esetén már összesen csak 1.500 forintunkba kerül a beszerzés, ha pedig négy telefont szeretnénk magunkénak tudni, alig 750 forintot kell fizetnünk a szolgáltatónak.

Az ajánlatban szereplő készülékekből tetszőlegesen lehet válogatni. Vásárolhatunk több egyforma, illetve több különböző telefont is. Az akciós ár akkor érvényes, ha a készülékek számával megegyező számú új előfizetést vásárolunk 24 hónapos hűségnyilatkozattal.

A készülékajánlatok 2007. augusztus 1-jétől visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akcióban egy előfizető a kedvezményt legfeljebb egy alkalommal veheti igénybe, maximum 4 általános előfizetés egyidejű vásárlása esetén. Mobil Otthon Prémium díjcsomaggal a kedvezmény nem vehető igénybe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés