Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung S720i: érintőgombos csúszkamobil olcsón

Kütyük

Samsung S720i: érintőgombos csúszkamobil olcsón

A Samsung bejelentette a nemrégiben debütált S730i kistesóját.

A keresztségben Samsung S720i nevet kapott újdonságot legkönnyebben úgy különböztethetjük meg a Samsung S730i-től, hogy a kijelző alatt található navigomb ezúttal nem kör-, hanem négyszögeletes alakú. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon egész pontosan 83 grammot nyom a mérlegen, összecsukott állapotban pedig 96,5 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17,7 milliméter vastag. Ezek alapján elmondható, hogy az S720i némileg rövidebb és keskenyebb, de egyben vastagabb is az S730i-nél.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 128×160 képpontos felbontású, TFT technológiájú display gondoskodik, ami 65 ezer színárnyalat birtokosa. A digitális fényképezőgép modul optikáját nem kell félteni attól, hogy esetleg véletlenül összekarcolódik, az ugyanis alaphelyzetben rejtve van és csak szétcsúsztatáskor bukkan elő. A kamerával egyébként 1,3 megapixeles felbontású fényképek, illetve 352×288 pixeles videók készíthetők.

A 20 MB kapacitású belső memória miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bármikor könnyen bővíthető, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül az MP3 zenelejátszó alkalmazás, a Bluetooth támogatás, az i-mode kompatibilitás, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, valamint a GPRS és EDGE adatátvitel mellett sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés