Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tovább okosodott a Nokia N73: új szoftver – új funkciók!

Kütyük

Tovább okosodott a Nokia N73: új szoftver – új funkciók!

A Nokia N73 tulajoknak érdemes lehet felfrissíteni készülékük szoftverét.

Történt ugyanis, hogy a Nokia elkészítette az N73 legújabb, 4-es verzióját, mely egy jelentős újdonsággal szolgál. Ennek a firmware-nek a feltelepítését követően a telefon Bluetooth kontrollere A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) és AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) kompatibilis lesz, vagyis immár a sztereó Bluetooth füleseket is támogatja.

Nokia N73
A Nokia N73 candybar, vagyis hagyományos kialakítás kapott: a készülék 110 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 19 milliméter vastag, tömege pedig 116 gramm. A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett telefon természetesen mind GPRS, mind pedig EDGE és harmadik generációs hálózatokban is használható, ezenkívül pedig említést érdemel még a vezeték nélküli infravörös és Bluetooth 2.0 adatátvitel.

A QVGA, vagyis 240×320 képpontos felbontású, 2,4 colos képátlójú TFT display 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Az autofókusszal felvértezett digitális fényképezőgép lelke egy 3,15 millió pixeles képszenzor, így akár 2.048×1.536 pixeles fotókat is lőhetünk az N73-mal. A videófelbontás sajnos nem VGA, hanem csak CIF, a videófelvételek sebessége pedig 15 képkocka/másodperc.

A mintegy 40 MB-os integrált memória miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető, a telefonon pedig a harmadik generációs S60 szoftver fut. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a Java támogatás, a sztereó FM rádió (Visual Radio), a 220 órás készenléti idő, a 270 perces beszélgetési idő, valamint a fejlett üzenetküldési funkciók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés