Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zenés Samsung kagylómobil a Vodafone-nál

Kütyük

Zenés Samsung kagylómobil a Vodafone-nál

Íme a Samsung legfrissebb, Vodafone-nak fejlesztett mobiltelefonja.

A Samsung SV60 tulajdonképpen nem más, mint egy a középkategóriás kagylómobilok piacára szánt, fejlett zenelejátszóval rendelkező készülék. A muzikális vonal felfedezéséhez elég csupán néhány pillantást vetni a külső kijelző alatt elhelyezett, dedikált zenegombokhoz, melyeket nem kell nyomkodni, hanem elég csak megérinteni őket.

A csukott állapotban 91 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 18,3 milliméter vastag újdonság 105 gramm tömegű, vagyis némileg nehezebb az átlagnál. Kívülre egy cSTN technológiára építkező display került, mely 1 colos képátlón 96×96 képpontot vonultat fel. Belül már természetesen egy TFT panel teljesít szolgálatot, ami elsősorban 1,9 colos képátlójáról, 176×220 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A külső kamera révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők, a belül elhelyezett kiegészítő VGA kamera pedig a 3G videóhívás funkció miatt került a készülékbe. A belső memória 30 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

A Samsung SV60 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés